Κυριακή 10 Μαΐου 2015

" Νεο Εξεταστικό Σύστημα"


Με τεράστια επιτυχία στέφτηκε η σημερινή ημεριδα που διοργάνωσαν τα Φροντιστήρια Πουκαμισας στο συνεδριακό κέντρο του ΑΤΕΙ Περαιά. Η προσέλευση των μαθητών, των γονέων τους αλλά και τους συμμαθητών τους της Α'  & Β'  Λυκείου ήταν μαζική. Ξεπέρασε τα 1000 άτομα πράγμα που επέβαλε τη χρήση δεύετρης αίθουσας πέραν του αμφιθεάτρου που είχε γεμίσει ασφυκτικά
Ο Κος Τζάγκαράκης άψογος ως συντονιστής της διαδικασίας, η Κα Τσαμίλη καταπληκτική στην παρουσίαση των σχολών ανα επιστημονικό πεδίο. Για εμενα δε μπορώ να μιλήσω ελπίζω απλά να έλυσα απορίες και να έδωσα αναλυτικά όλες τις επιλογές που μπορεί να έχει ένας μαθητής ανάλογα με την ομάδα προσανατολισμού του.
Η οργάνωση πολύ παραπάνω απο άψογη, όλα τα παιδιά της κεντρικής διοίκησης ήταν εκεί. Ο καθένας ήξερε ακριβώς τι να κάνει και πότε , μαέστρος αυτής της υπέροχης ορχήστρας που χαίρεσαι να είσαι μέλος η μια και μοναδική Κα Ελένη Λυμπιτάκη.
Οι Διευθυντές και οι γραμματείς των μοναδων άψογοι και αυτοί , πάντα δίπλα στους μαθητές τους ακόμα και στο διάλειμμα έλυναν απορίες σχολίαζαν όσα είχαμε παρακολουθησει.
Ευκαιρία να ζήσουν ένα μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας είχαν όλοι οι φίλοι μας που επέλεξαν διαδυκτιακά να παρακολουθήσουν την ημερίδα. Εδώ υπήρχαν κάποια προβλήματα με τον ήχο  κυρίως στο πρώτος μέρος της παρουσίασης τα οποία κάποια στιγμή λύθηκαν και αυτά. Προβλήματα που μας δίνουν την ευκαιρία να βάλουμε στόχο την επόμενη φορά να είμαστεε ακόμα καλύτεροι με λιγότερα προβλήματα ακόμα και για πράγματα που ήταν έξω και πέρα απο εμάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή, γιατί για εμάς κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να βρισκόμαστε δίπλα στους μαθητές μας και να τους βοηθάμε ένα μια γιορτή.


Το κλου της ημερίδας ήταν μια διαδυκτιακή δημοσκόπηση που έγινε μεταξύ των μαθητών της Β'  Λυκείου σχετικά με την ομάδα προσανατολισμού που θα επιλέξουν αρχικά καθώς και τα  επιστημονικά πεδία που θέλουν.
Τα πρώτα ευρήματα - μιας και η έρευνα αυτή θα συνεχιστεί για 20 μέρες ακόμα - απο αυτή τη δημοσκόπηση σε πλήθος 400 μαθητών ακολουθούν

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου